Mevlana Değişim Programı Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı Başvuruları

08/10/2018 14:38:28 - 08/10/2018 14:38:28 - 45542 Okunma

Mevlana Değişim Programı

Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı Başvuruları

Mevlana Değişim Programı’ndan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin eğitim dili İngilizce olan programlara başvuru yapabilmeleri için yabancı dil (İngilizce) sınavına girmeleri gerekmektedir.

Sınav başvuru tarihleri: 10 - 19 Ekim 2018

Başvuru yeri: Erasmus Koordinatörlüğü’ne (Kayalı Kampusu Rektörlük Binası) elden teslim

Sınav başvurusu için asgari şart:

• Tam zamanlı öğrenci olmak (Kırklareli Üniversitesi’nde örgün öğretim kademelerinin herhangi birinde öğrenciliği devam ediyor olmak)

Sınav başvuru formu için tıklayınız.

Önemli: Başarı kriterini sağlamak kaydıyla sınavdan alınan puan, hem Erasmus+ Değişim Programı hem de Mevlana Değişim Programı’na başvuruda geçerli olacaktır.

Yabancı dil sınavına ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır:

Yabancı Dil (İngilizce) Yazılı Sınavı: 01 Kasım 2018

Yabancı Dil (İngilizce) Sözlü Sınavı: 08 Kasım 2018 (Sözlü sınava girmeye hak kazanan öğrenciler web sitemizde duyurulacaktır.)

Sınav yeri ve saati web sitemizde ilan edilecektir.

Daha detaylı tarihler için Mevlana Seçim Takvimi'ni inceleyebilirsiniz.

Yabancı dil (İngilizce) sınavı hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

** İngilizce dışındaki yabancı dil sınavları, başvuru olması halinde, Mevlana başvuru döneminde (2018-2019 bahar dönemi) yapılacak olup detayları daha sonra ilan edilecektir.

Sorularınız için mevlana@klu.edu.tr adresine e-mail göndermeniz yeterli olacaktır.

Saygılarımızla,

Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü

mevlana yabancı dil ingilizce sınav başvuru