Romanya'dan Üniversitemize Akademik Ziyaret

26/04/2018 15:19:50 - 26/04/2018 15:19:50 - 29365 Okunma

Romanya'nın Constanta şehrinde yer alan Andrei Saguna Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Aurel PAPARI ve Rektör Yardımcısı Prof. Andra SECELEANU, Erasmus+ KA103 Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında 10-12 Nisan tarihleri arasında Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Üniversitemiz ve Andrei Saguna Üniversitesi arasında Erasmus+ KA103 ve Mevlana Anlaşması imzalandı.

Konuk akademisyenler Prof. Aurel PAPARI ve Prof. Andra SECELEANU, ziyaretleri kapsamında 12 Nisan tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede üniversiteler arası işbirliğinin geliştirilmesi ve zenginleştirilmesi üzerine olumlu görüşlerde bulunuldu. Görüşmede Erasmus ve Mevlana Kurum Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Özen ÖZER ile Koordinatörlük çalışanları; Öğr. Gör Berna TÜRKYILMAZ ve Öğr. Gör. Rahmi AKINCIOĞLU hazır bulundu.

mevlana klu andrei saguna üniversitesi romanya anlaşma

Romanya'dan Üniversitemize Akademik Ziyaret