Mevlana Koordinatörlüğü

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı 2018-2019 Başvuruları

28/02/2018 16:37:44 - 28/02/2018 16:37:44 - 63048 Okunma

2018-2019 AKADEMİK YILI

PROJE TABANLI ULUSLARARASI DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURULARI

 

Mevlana Değişim Programı kapsamında Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı için 2018-2019 başvuruları başlamıştır. Proje başvurusu yapmak isteyen öğretim elemanlarının proje başvurularını YÖKSİS (https://yoksis.yok.gov.tr) üzerinden Proje Önerisi Başvuru Formuna uygun şekilde 9 Nisan 2018 tarihine kadar yapmaları ve proje önerisi başvuru çıktısını Mevlana Kurum Koordinatörlüğüne en geç 10 Nisan 2018 tarihine kadar şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Yapılan başvurular Koordinatörlüğümüz aracılığıyla Rektörlük üst yazı ekinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına iletilecektir.

Proje ortağı olacak üniversite ile Mevlana Değişim Programı kapsamında anlaşmamız olması gerekmektedir. Anlaşmamız olan üniversite ve bölümlere ulaşmak için tıklayınız.

Projelerdeki öğrenci ve öğretim elemanı değişim sürelerinde Mevlana Değişim Programına İlişkin Yönetmelik hükümleri geçerlidir.

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Takvimi ve Kriterlerine İlişkin Yükseköğretim Kurulu Kararları için tıklayınız.

Örnek Proje Tabanlı Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu için tıklayınız. (NOT: Form bilgi amaçlıdır. Formun girişinin YÖKSİS üzerinden yapılması gerekmektedir.)

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Alan Kodları için tıklayınız.

 

Sorularınız için mevlana@klu.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü

 
Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Başvuru Mevlana

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.